top of page
Wolk1.jpg

WOLk

Wolphaertstraat 19

WOLk is een plek waar bewustzijn, kunst en samenzijn centraal staan. We willen dat iedereen zich thuis kan voelen bij WOLk, daarom realiseren we voor allerlei doelgroepen aanbod en staat de thee altijd klaar! Onze programmamakers bieden vanuit uiteenlopende disciplines en achtergronden hun lessen en events aan; er is yoga, qigong, ademwerk, dansen, opstellingen, massage, coaching en nog veel meer. Ook is er kunst; elk half jaar heeft een kunstenaar de ruimte tot haar/zijn beschiking om in te gaan op het thema van bewustzijn. Zin in een les of een verrassend en verdiepend uitje? Ben je zelf op zoek naar een ruimte voor jouw event? Of gewoon meer weten? Neem een kijkje op de website van WOLk voor het programma.

wolkrotterdam.nl

 

 

IMG-7906.jpg

CORPO

Wolphaertstraat 53

We hebben allemaal een lichaam. Bij CORPO (v.l.n.r: Julia, Jessica, Noemi) onderzoeken we hoe dit ons verbindt en vieren we hoe het ons verschillend maakt. We werken aan een ruimte waar mensen met verschillende artistieke disciplines, sociale en culturele achtergronden, identiteiten, fysieke en artistieke vaardigheden zich welkom voelen. Bezoek CORPO om te experimenteren, samen te werken en te leren tijdens ons programma van lessen, evenementen en residenties. We nodigen je ook uit om naar ons toe te komen met je eigen ideeën en initiatieven die ruimte en ondersteuning nodig hebben. We vinden het belangrijk dat de studio representatief is voor de wensen en diversiteit van de buurt.

stichtingcorpo.nl

BuurderijopZuid.jpg

Buurderij op Zuid

Wolphaertstraat 55

Dit is de Buurderij op Zuid, een werk- en projectplek met én voor de buurt! Elze, Paula, Hester, Shi, Bjefke en Marieke vormen samen een collectief van zelfstandige stadmakers en sociaal ondernemers. Ze werken vanuit de DIT space op nummer 55 aan hun sociale, groene, kunstzinnige en/of educatieve projecten in de stad, en organiseren vanuit hier ook acties voor de buurt zoals bijvoorbeeld groene geveltuindagen en duurzame kledingruil-acties. Blijf op de hoogte van de activiteiten via Instagram. Of kom eens langs, de deur staat open, want ze zijn altijd in voor leuke ideeën of samenwerkingen in de buurt of stad. 

@buurderijopzuid

bottom of page