top of page

W1555 Buurtkrant #7

Maart 2024

Hij is er weer! De nieuwe W1555 Buurtbrief - voor iedereen in de Wolphaertstraat, Gouwstraat, Clemensstraat en een stukje van de Katendrechtse Lagedijk - viel deze week in de brievenbussen. Dit keer het dikste nummer ooit, met maar liefst 28 pagina's! :)


We schrijven over het eerste publieke evenement in de WOLF_RT: de drukbezochte expositie 'El Dente'. Lees een mooi stuk over een bijzondere boekwinkel in de wijk. We namen afscheid van Corpo en schreven over wat ze allemaal ondernomen en bereikt hebben. We geven 5 tips om het nieuwe jaar in te gaan. Geniet van onze nieuwe rubriek 'Postbus' en bekijk de agenda van (onze project ruimte) WOLk. Lees over de reizigers in ons midden. En wist je dat we muzikanten, kunstenaars en masseurs in huis hebben? Maak een uitdagende puzzel en een woordzoeker waarmee je onze bewoners leert kennen. Lees mooi verhaal over het bezoek aan het thuisland. Natuurlijk ook dit keer een heerlijk recept én uitgelicht een gedicht en een kunstwerk.


Wederom een W1555 productie; een positieve noot in vele brievenbussen. :)Covertekening gemaakt door onze jongste telg Mitzi (4)
4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page