top of page

In de spirituele hoek #2

Uit de Buurtbrief van november 2022, door Birds WG


Een krachtig nieuwjaarsritueel om je wensen te manifesterenDe dagen rond de wisseling van het nieuwe jaar zijn vanuit spiritueel oogpunt heel krachtig. Ze zijn als een venster voor het manifesteren van onze wensen en verlangens. Het is de juiste tijd voor "vraag erom en je zult het krijgen". Dit is de reden waarom we in veel culturen in deze periode kinderen vragen wat ze willen en dat hen te geven!


Of misschien is het omdat we dat in vele delen van de wereld doen, dat deze collectieve vibratiemogelijkheid is gecreëerd. Het universum leert ook van ons. Ik zal hier een krachtig proces met je delen om je verlanglijstje te maken voor de manifestaties van volgend jaar:


  • op 24 december in de late namiddag/avond, nadat je hebt gechant/gemediteerd/je ademhalingsoefeningen hebt gedaan of wat het ook is waardoor je je in jezelf concentreert (en voordat je aan de wijn begint ;) schrijf 13 wensen, dingen die je wenst voor 2023 op 13 stukjes papier. Vouw dan de papieren op en stop ze in een doos/pot enz.


  • vanaf dezelfde nacht (de 24e), kies je elke avond één wens uit de doos, lees je die en leg je die onder je kussen, slaap erop.


  • verbrand elke ochtend het papiertje en gooi de as op de wortels van een boom of in het water. Zorg ervoor dat je elke wens in je notitieboekje schrijft, samen met eventuele dromen die je de nacht ervoor had of andere gedachten.


  • Het universum zorgt voor de eerste 12 wensen. Je hoeft letterlijk geen vinger uit te steken! En je kunt dit het hele jaar door onthouden, elke keer dat je je zorgen maakt over een van deze wensen, dat het universum voor die wens zal zorgen!


  • De laatste wens, op 5 januari, verbrand je niet, je bewaart hem het hele jaar op een speciale plaats (ik verbrand hem meestal op oudejaarsavond van het volgende jaar). Deze laatste wens is jouw verantwoordelijkheid! Je zult het hele jaar door actie moeten ondernemen om hem uit te laten komen. Je moet eraan werken!

(Houd dit in gedachten op de 24e wanneer je de wensen opschrijft, dat één ervan voor jou zal zijn om voor te zorgen, dus de wensen die je opschrijft moeten dingen zijn waarvoor je mogelijk actie kunt ondernemen).


Dit proces is als een deal die je sluit met het universum: jij zorgt voor één wens en het universum zorgt voor de rest. Zoals je je kunt voorstellen, is het voor de deal essentieel dat jij je aan jouw deel van de deal houdt en aan die laatste wens werkt!


Wat dit proces biedt is:

  • Het helpt je om je gedurende het jaar op één ding te concentreren, wetende dat het universum voor de rest zal zorgen.

  • Het laat weerstand los tegen de dingen die we wensen door vertrouwen te kweken in het universum en ons gevoel van eenheid ermee.

  • Het zal je dichter bij de trilling van dankbaarheid brengen, omdat je één voor één je wensen op wonderbaarlijke wijze in vervulling ziet gaan.

  • Het zal je helpen je "verdien-spier" te oefenen: Dat je het verdient om gelukkig te zijn ;)

  • Het is een leuke vakantie activiteit voor het hele gezin!


Geniet van dit proces van het beste wensen voor jezelf!


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page