top of page

Eetlokaal Hof van Charlois

Uit de Buurtbrief van december 2023, door Lobke

Tijdens een blokje om ontdekten we een nieuwe lunchroom in de wijk: Eetlokaal Hof van Charlois! Ze zijn gevestigd in het statige Oude Raadhuis aan Charloisse Kerksingel 2. Je kunt er terecht voor koffie, een hapje - zoals tosti, uitsmijter, American Pancakes - en een praatje. Het is een sociaal project en de prijzen zijn daar ook naar.


lees verder onder foto


v.l.n.r.: Sander, Damian, Nadia Sander Lenselink en Nadia Baddouri runnen samen ‘Eetlokaal Hof van Charlois’. Ze werken met jongeren met een lichte beperking omdat ze geloven dat iedereen talent en waarde heeft. Ze bieden hen middels coaching en opleiding de ruimte om zich te ontwikkelen en zelfvertrouwen te kweken. Om vervolgens de wijde wereld in te gaan.


Er wordt gewerkt met lokale producten, daardoor staat er niet altijd hetzelfde op de kaart. Daarbij laten ze zich inspireren door de diverse keukens die Charlois rijk is.

Het project van Sander en Nadia is voortgekomen uit intrinsieke motivatie. Nadia en zowel Sander zijn van ver gekomen om te staan waar ze nu zijn. Sander: “Ik heb het op mijn eigen houtje gedaan. Het zou fijn zijn geweest als er iemand was geweest, op bepaalde momenten. Én het pand waar wij zijn gevestigd, is te mooi om leeg te laten staan.”


Eetlokaal Hof van Charlois

Charloisse Kerksingel 2

open: ma. t/m vr. van 10.00-16.00/17.00 uur

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page