top of page

Afrikaanse Baobab massage bij WOLk

Uit de W1555 Buurtkrant van maart 2024, door Lobke


De getalenteerde W1555-bewoner Vincent Malambo verhuisde in maart 2022 naar de Wolphaertstraat. Naast vader en kunstenaar is hij ook massagetherapeut. Vincent, vertel ons jouw verhaal!Dus Vincent - jij bent masseur! Wat voor soort massages doe je?

Ik geef traditionele Afrikaanse holistische en spirituele massages. Dat zijn energieke behandelingen voor het hele lichaam. Mijn behandelingen zijn ontspannend, ontgiftend en geven je tegelijkertijd een uitbarsting van nieuwe energie - ik raad iedereen Afrikaanse massage aan om fysieke, emotionele en spirituele onevenwichtigheden te helen.


Hoe is massagetherapie op je pad gekomen?

Ik leer het al vanaf mijn 14e - het zit in de familie! Ik ben opgegroeid in Zambia, waar mijn oma mij traditionele geneeswijzen en massagetechnieken heeft geleerd. In mijn familie masseren we elkaar en dat was zo'n geweldige ervaring voor mij dat ik er mijn werk van wilde maken. Krachtige massages kunnen mensen helpen om in contact te komen met hun innerlijke zelf en ze dichter brengen bij wie ze werkelijk zijn. Dat geeft me veel voldoening.


Ik ben nieuwsgierig, hoe ziet een sessie eruit?  

Ik begin altijd met een kopje thee en een praatje, omdat ik het belangrijk vind dat mensen zich op hun gemak voelen. Zodra de behandeling begint, gebruik ik aanraking in combinatie met Kora muziek, ethisch gewonnen Baobab zaadolie en mijn persoonlijke handtekening: een 'tribale choreografie' van handgemaakte instrumenten van verschillende Afrikaanse stammen met bewegingen op het lichaam. Kom langs en ervaar de Baobab Afrikaanse massage zelf!> Bekijk de verschillende behandelingen die Vincent aanbiedt op www.rotterdambaobabmassage.nl


SPECIALE AANBIEDING! Je kunt een Baobab Afrikaanse Massage van een uur boeken door Vincent bij WOLk (Wolphaertstraat 19) voor maar €50 (alleen voor nieuwe klanten, de gebruikelijke prijs is €60) www.wolkrotterdam.nl
0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page